KONTAKTA OSS

hej@lynxstudios.se

Ni hittar oss även på Facebook och Instagram.

Lynxstudios Facebook  Lynxstudios Instagram


Elina Säfsten : Projektledare och Mediaansvarig

Elina Säfsten

Projektledare och Mediaansvarig

Elina@lynxstudios.se
070-2802321
Elina är mediaansvarig och projektledare inom Lynx Studios. Hon studerar TTP på Malmö teaterhögskola och har tidigare pluggat Genusvetenskap, Litteratur och Global Rättvisa. Elina har även jobbat med kortfilm och människorättsfrågor. Verksam i Malmö. 
Isabel Lindström : Projektledare Filmlägret i Värmland

Isabel Lindström

Projektledare Filmlägret i Värmland

isabel@lynxstudios.se

Isabel är projektledare för Lynx Studios filmläger i Värmland. Hon har en examen i filmregi, som hon studerat vid Le Conservatoire Libre du Cinéma Francais i Paris. I skrivande stund jobbar hon som regissör och manusförfattare. Verksam i Stockholm. Kontakta Isabel vid frågor om Värmlandslägret.
Anna Brodin : Projektledare filmlägret Västerbotten

Anna Brodin

Projektledare filmlägret Västerbotten

anna@lynxstudios.se
072-555 50 23
Anna jobbar med Lynx Studios filmläger i Västerbotten. Hon är filmpedagog, teaterledare och har sedan några år tillbaka en film-och kulturvetarexamen från Stockholms Universitet. Hon har utöver det också jobbat som regissör, manusförfattare, scripta, produktionsledare och koordinator på inspelningar. Främst verksam i Umeå, men rör sig även i Stockholm. Kontakta Anna vid frågor och ideér om filmpedagogik och barn-och ungdomsverksamheten i Västerbotten.
Miranda Larsson : Projektledare Filmlägret

Miranda Larsson

Projektledare Filmlägret

miranda@lynxstudios.se
076-804 39 47
Miranda är projektledare för Lynx Studios filmläger i Västerbotten. Hon studerar strategisk kommunikation på Umeå Universitet och är sedan tidigare utbildad till projektledare i Stockholm. Miranda har tidigare arbetat som kortfilmsproducent och produktionskoordinator. Verksam i Umeå. Kontakta Miranda med idéer/frågor angående ungdomsverksamheten i Västerbotten
Amanda Björk : Verksamhetsledare

Amanda Björk

Verksamhetsledare

amanda@lynxstudios.se
070-652 58 55
Amanda är grundare till Lynx studios. Inom Lynx är hon konstnärlig ledare och regissör, men håller även i workshops- och föreläsningar. Just nu läser hon till tv-producent på STDH. Amanda har tidigare drivit produktionsbolaget Lampray där hon både jobbade som regissör och producent. Lampray har producerat både film & TV, och vann 2016 en guldbagge för bästa kortfilm. Verksam i Stockholm.
   
Maja Dennhag : Verksamhetsledare

Maja Dennhag

Verksamhetsledare

maja@lynxstudios.se
076-239 27 54
Maja är grundare till Lynx Studios. Inom Lynx är hon verksamhetsledare och håller (bland annat) i workshops/föreläsningar om föreningens arbete och om filmfotografi. Utöver det så jobbar hon som filmfotograf. Här kan du se hennes mer kommersiella verk: www.majadennhag.com. Aktuell med bla långfilmen "Jag vill inte bli gammal nu" av Fanni Metelius och dokumentären "Diamantfolket" av Sara Jordenö. Maja har tidigare jobbat på Stiller Studios AB. Verksam i Stockholm. Kontakta Maja vid frågor/idéer angående samarbeten med Lynx studios.    

Comments are closed