SOMMARENS FILMLÄGER

Spänningen är i det här ögonblicket olidlig…

…Lynx släpper här och nu bomben att ansökan till sommarens filmläger öppnats!!!!!!!!

Lägret riktar sig till dig som är mellan 14-19 år gammal (ifall du råkar vara 13 så är vi inte benhårda med ålder), som vill skapa och lära sig massa om film, hänga med grymma gärdisar (dvs oss och ni andra som kommer vara på lägret), inspireras och inspirera. Vi utlovar även massa garvande, för kul kommer vi ha – det är en garanti.
Vart? Norrbyskär
Ålder? 14-19 år
När? 17-22 juli
Vem? Vi riktar oss till dig som känner dig som tjej!

Om ni har några frågor så är ni hjärtligt välkomna att ställa de till oss direkt (våra kontaktuppgifter finner ni på hemsidan), på facebook eller via burktelefon (om ni råkar vara extra retro). Vi ser mycket fram emot att få spendera dessa dagar med framtidens filmmakare på en plats vi alla älskar. <3 För att komma åt anmälningsformuläret så klicka på "LÄGER"-fliken och skrolla längst ner på sidan. VI SES I JULI!!!! Ps. Dela gärna. Ds

Bookmark the permalink.

Comments are closed