ANMÄLAN TILL FILMLÄGRET ÄR FORTFARANDE ÖPPEN!

Vi planerar att genomföra filmlägret i sommar på Norrbyskär som vanligt och anmälan är fortfarande öppen. På grund av ovissheten kring Coronaviruset och dess utveckling i Västerbotten så arbetar vi samtidigt med alternativa lösningar för att kunna genomföra någon typ av läger 9-15 augusti.

Lägret har ett begränsat antal delägare och vi berörs därför inte av rådande restriktion kring folksamlingar. Däremot värnar vi om våra föreningsmedlemmar och lägerdeltagares hälsa och kommer därför att anpassa arrangemanget efter rekommendationerna.

Vi har ingen deltagaravgift eller anmälningsavgift och anmälan är inte på något sätt bindande, så är du intresserad är det bara att skicka in en anmälan: http://lynxstudios.se/anmalan-lynx-filmlager-2020/

Vi kommer att hålla er uppdaterade kring det här! Ta hand om er!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed