Lynx 1-årsfest och filmfestivalen I kvinnlig regi.

Om mindre än två veckor smäller det! Den 8:e mars inträffar den internationella kvinnodagen. I anslutning till den kommer Lynx tillsammans med Folkets bio att arrangera filmfestivalen I kvinnlig regi, som förra året vart en succé! Mellan den 4:e-6:e mars kommer alla som befinner sig i Umeå, att kunna gotta sig i intressanta samtal och bra film.
Mer info om den finner ni här: I kvinnlig regi

Den 4:e mars intar vi även Rex festvåning i och med att Lynx fyller ett år. Det vill vi såklart fira med er! Kom och dansa, skratta och härja! Två grymma dj-duos (nämligen SCDNL vision och LAN-gurls!!!!!!!!!!!) kommer med sina beats och dansanta energier tvinga upp oss alla på dansgolvet.
Mer info om eventet hittar ni här: Lynx 1 år

Låt oss kort och gott avsluta såhär; vi ses mycket snart.

Bookmark the permalink.

Comments are closed