Information om sommarlägret!

Hej alla glada sommarpersoner!

☀️ Här kommer lite information rörande filmlägret 2020 som vi arrangerar i samarbete med Film i Västerbotten och Umeå kommun ☀️
På grund av covid19 har vi beslutat att lägret hålls i centrala Umeå, istället för på Norrbyskär*. Därför har vi beslutat oss för att förlänga öppettiden för anmälan tom 2020-06-10, ifall det är någon som i och med omständigheterna blir peppad.
 
Vi tror att det här upplägget kommer att bli minst lika roligt, lärorikt och mysigt som föregående år. Dessutom får vi chansen att filma i helt andra miljöer!
 
Mer information om övernattning, platser och dylikt kommer nästa vecka, tack för allt tålamod ni vårdnadshavare och ungdomar visar. Har du anmält dig till lägret kommer du att få denna information per mail också. Vi kommer att meddela om du fått en plats eller reservplats på lägret i samband med detta. Lägret är fortsatt kostnadsfritt för våra deltagare.
 
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss! Pm eller mail till miranda@lynxstudios.se / anna@lynxstudios.se
 
*Anledningarna till att vi förlägger verksamheten i centrala Umeå istället handlar om att tillgängligheten känns viktigare i och med viruset. Det ska vara enkelt för deltagare / ledare att ta sig hem vid eventuell sjukdom, utan att riskera att smitta personer längs vägen. I största möjliga mån kommer vi att vara utomhus, alternativt i större lokaler samt vara noggranna med såväl hygien som avstånd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bookmark the permalink.

Comments are closed