Pressmeddelande Lynx filmläger!

I juni 2015 anordnar det feministiska filmkollektivet Lynx Studios sitt första läger med förhoppning om att fler unga tjejer ska få upp ögonen för filmskapandet. Lynx Studios är ett nätverk för redan etablerade filmarbetare såväl som för aspirerande förmågor. Genom att tala om, belysa och motarbeta de svårigheter kvinnor kan möta inom yrket arbetar Lynx Studios för en mer jämlik och tidsenlig bransch. Lägret tar plats på ön Norrbyskär mellan den 26-29 juni, och riktar sig till de som identifierar sig som tjejer/ icke-binära. Under de fyra dagarna kommer deltagarna lära sig hur man gör en egen kortfilm, med hjälp av yrkesverksamma filmare. Lägret kommer ge dem praktiska kunskaper i filmarbetet såväl som nya kontakter och ett större självförtroende inför att ge sig ut och arbeta i branschen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *